fredag 27. mars 2015

Snø skaper trøbbel

I går kl 06:20 var Hannah, Ann Kristin og jeg allerede på flyet på vei til Frankfurt på tross av snøværet. Det var nemlig fortsatt tidlig så vi unngikk det verste været. Men resten av teamet,
Thor Ivar og Harry (faren og bestefaren til Hannah) skulle reise litt senere på dagen og ble dermed tatt av snøværet. Når jeg snakket med Thor Ivar i går kveld kl 03 på natten var han fortsatt i hotellkø i Amsterdam uviss på hvordan reisen blir videre. 

Det hele er nesten for komplisert til å forklare, men Thor Ivar og Harry er i skikkelig trøbbel. Deres reise til India var nemlig via Nairobi i Kenya siden de skulle ha med seg en afrikansk dame og siden de skal videre til Kenya etter Indiia. De skal altså på en rundreise og dermed var det mest praktisk å bestille to reiser "Oslo-Nairobi" tur/retur og "Nairobi-Chennai" tur retur. Svakheten med denne reisen er nettopp det som nå har skjedd, de rekker ikke flyet i Nairobi til Chennai og må dermed kjøpe en ny billett. Det er også noen andre restriksjoner og problemer så dette ser mørkt ut. Men Thor Ivar er en fighter både innenfor mennesker og Gud så vi tror på en løsning. Vi har også bedt til Gud om at dette må ordne seg på beste måte.

Når det gjelder oss tre så gikk reisen raskt og smertefritt. Vi er allerde på plass hos Nelson og bor i hans hus som ligger like ved flyplassen i Chennai. Chennai er altså Indias fjerde største by og hovedstaden i Tamil Nadu. Lørdag morgen må vi plukke opp Marie Rozie på flyplassen, hun må reise alene fra Nairobi og vi vil møte henne på flyplassen lørdag morgen og ta henne med i vårt litt begrensede team.

Hos Nelson og Thara så har vi det kjempeflott. Jeg har fått et eget rom med eget bad, et rom som den nygifte Nelson jr og hans kone vanligvis benytter som sin bolig. Nå blir det litt shopping bare jeg blir ferdig med PC'n her. Thor Ivar er våken i Amsterdam og jobber på for fullt selv om klokken bare er syv på morgenen. Her er klokken over halv tolv på formiddagen.

Bildet viser meg på kjøkkenet til Thara hvor det stekes omelett til frokost. Det er iallefall ikke fare for snø her nede. Det er rimelig hett for å si det sånn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar